Sunday, September 26, 2010

Skärgårdshotellet i Nynäshamn


Patrik hjälpte oss i veckan med en guidning med gäster från Skärgårdshotellet i Nynäshamn: "Idag gästades båten av ett polargäng från Örebro. Dagen började med perfekta förhållanden och alla var laddade till tänderna. Första stoppet gav alla i båten fisk med en 5 kilos på topp.
Vädret slog snabbt om och regnet var ett faktum men vi höll huvudet högt och trummade på, nästa vik var det riktigt gott om gädda i. Vi såg en mängd gädda jaga löja gäddorna kom till och med flygandes över vattenytan efter löjorna det var helt sjukt, men trots att det var gott om fisk på stället ville dom inte ha våra beten, jag tror det var för mycket betesfisk på plats så helt selektivt åt dom bara löja, det var mins sagt nervpirrande att se så mycket gädda jaga.
Efter en god lunch intagandes under en gran var det dags att blöta dragen igen, vi fick ett par fiskar per stopp med en på straxt under 6kilo som störst. Trots det bistra vädret som inte riktigt ville ge med sig hade vi alla i båten en riktigt trevlig dag på sjön!"