Thursday, October 23, 2014

Mild höst än så länge

Våra guidningar i skärgården och Sibbofjärden bjuder på bra fiske efter gädda, abborre och lite gös, men ännu är det lite för varmt för att öringarna ska vara riktigt på bettet! Vi har fått lite mindre fiskar, men tempen ligger fortfarande ovanligt högt för årstiden...förhoppningsvis ger det här en längre höstsäsong.

Vi har kört massor av olika grupper, både stora och små och vi får verkligen ta tillfället i akt att tacka alla våra co-guider som jobbar med oss, vare sig de är guidningar inne i city, norra, mellersta eller södra skärgården! Killarna bjuder verkligen kunderna på fina dagar och det fångas riktigt bra med fisk.

I Sibbofjärden är det som vanligt ett grymt fiske. Storabborrar på varje tur, fina gäddor och megagösar. Hyrbåtarna får massor av fina fiskar och Sibbohuset är fullt med gäster. Alan, som jobbar för oss, tar hand om gästerna och vi får hela tiden återkommande gäster, vilket vi ser som ett bevis för att vi har en bra produkt.
Vi kör, som det ser ut, hela november varvat med våra guidningar i skärgården.

Tänk på! Vi hämtar gäster från alla konferensanläggningar i skärgården och inne från t ex Nybroplan.

-Dalarö Öringbonanza går av stapeln lördagen 22 november. Skriv in det datumet! Mer info kommer om tider mm.

-Vi har också inlett samarbete med Stockholm Adventures på Skeppsbron i Stockholm och gjort två  fina äventyrspaket som kommer till våren. Håll utkik på hemsidan!

- I vår utökar vi också samarbetet med Fårö Fishing på Gotland. Ett härligt fiskepaket med boende i Visby är på gång och 2015 kommer vi att kunna erbjuda fiske efter havsöring och gädda över hela Gotland och Fårö.

- Vi har också under hösten guidat med de grymt fina Microvawespöna från CWC, både de för abborre och gös och de lite kraftigare för gädda. Många gäster frågar oss om de spöna och också våra specialjiggspön från Team Dragon.
Mejla gärna din förfrågan om du är sugen på att köpa ett spö. Vi har superpriser på dem och det mesta på lager.